tisdag 12 mars 2013

En högklassig och helt perfekt Lotta Månsson-fadäs?

Strax för jul, skrev en vännina nedanstående på sin facebooksida:
 
"Har än en gång lyckats med det typ omöjliga vid badrumsskurning. Lyckades halka så golvbrunnen lossnade och min fot gled ned i avloppet. Kunde ha gått riktigt illa men med min smidighet och tur så gick det vägen :) "
 
En typiskt Lotta Månsson-Fadäs, i alla fall om ni frågar mig...

Fast förstås, Lotta hade väl fastnat och fått sågats loss. Och som på beställning hade väl Svarten dykt upp i badrummet, fotat henne i hennes prekära situation och hävdat att det var en panggrunka...
Eller nåt?
 
 
Text: Maggan Weimar
 
Typisk Lotta Månsson Fädäs...
 

3 kommentarer:

Anne Marie sa...

Jag snubblade - eller kanske snarare svimmade i badrummet för några år sedan. Då hamnade jag över toa-stolen så vattenbehållaren sprack. Allt vattnet rann ut på golvet och jag hörde hur påfyllningen satte igång. Det forsade vatten kring mig när jag låg där i "blötan".

Maggan W sa...

Faktiskt Anne-Marie, jag har råkat ut för samma sak! Halkade i badkaret, trillade över kanten rakt ner i toastolen, så att den gick i två delar. Låg också där i blötan...
Tur i oturen var att huset var utrustat med två toaletter...

Kerstin sa...

Där ser man, det är inte bara i (Lotta)böckerna som sådant händer!!!

Antingen hade Svarten dykt upp, eller så hade Lotta känt något med foten och ja!!! - DÄR var nyckeln till skåpet där det förlorae dokumentet låg. Eller nåt i den stilen. :)