söndag 18 september 2011

Lotta och Giggi har många intressanta diskussionerNyss hemkomna från Köpenhamn ägnar tjejerna en natt åt följande:

Vilken egenskap är mest åtråvärd?

·         Att vara ohyggligt söt

·         Oerhört begåvad

·         Vanvettigt charmig

Efter en stundtals hetsig diskussion kommer de fram till av det i detta sammanhang inte går att välja utan att man helt enkelt måste vara utrustad med alla tre egenskaperna!

 Giggi, de coola kommentarernas mästarinna, sammanfattar diskussionen med att hon och Lotta faktiskt besitter alla tre egenskaperna! 

Bra tjejer! Man ska tro på sig själv!

Maggan Weimar

6 kommentarer:

Anna sa...

Jag gillar verkligen det där samtalet. Och jag har också för mig att ett liknande samtal sker mellan Anne Shirley och Diana Barry i Anne på Grönkulla. Det verkar vara klassiska funderingar. :)

Maggan W sa...

Väldigt klassiskt utan tvekan, lyckades få igång en diskussion på jobbet om saken med damer och även herrar i diverse åldrar ;-)

Lena F sa...

Ska droppa frågan på syföreningen i morgon!

Eva Nyström sa...

Jag vill inte vara något av detta. Det enda jag begär är att bli uppskattad för den jag är.Jag är fullständigt tillfreds både med mitt utseende och min intelligens. Däremot får jag ofta kritik för att jag saknar charm och utstrålning. Det sista ordet är det värsta jag vet. hur många i min bekantskapskrets har någon utstrålning?????

Lena F sa...

Saknar charm och utstrålning??? Hallemindadå, lyssna inte på dessa människor, det verkar absolut ocharmigt att få för sig att säga något sådant, och det är absolut kass utstrålning runt personer som kan tänka sig att säga något sådant till andra!!!

Eva N sa...

Ja, jag har faktiskt fått det kastat över mig på anställningsintervjuer. Det hjälper inte med att vara duktig och ha bra utbildning. nu när det finns så många välutbildade människor spelar personligheten in. Jag tittar ibland på idol och det är likadant där .det är verkligen synd om alla dessa unga förhoppningsfulls människor när det inte räcker med att sjunga bra. De måste ha något extra, sticka ut men inte för mycket.