lördag 29 maj 2010

Om att planera inför årsmöte & årsträff

Sitter du och klämmer på en ort där du kan vara värdefull värd. Skriv ihop ditt förslag nu vet ja! Senast på måndag ska ditt förslag vara inne.

Citat från nyhetsbrev nummer 3 2007. Skribent Lena Fredriksson berättar om att arbeta med årsmöte och årsträff 2007.
”Oroas inte över att mötena för er som planerar blir många och långa. Den tid som planeringsgruppen lägger ner resulterar i att ni lär känna varandra och vågar dela med er och kläcka idéer, hur vilda som helst. De spröda idéerna tas varsamt tillvara – ingenting kastas bort utan prövning, utan lagras väl och knådas samman under hårt arbete.”

Citat från nyhetsbrev nummer 3 2008. Skribent Karin Eklöf berättar om arbetet med årsmöte och årsträff 2008.
”Helt otroligt! Så fort årsmötesdagarna kom och gick. Det har varit roligt att vara med i Stockholmsgruppen, planera programmet och genom det lära känna några av sällskapets medlemmar lite mer. Visst är det konstigt att en samling personer i olika åldrar så snabbt, genom gemensamt intresse för framförallt Lottaböckerna upplever en stark känsla av gemenskap.”

2 kommentarer:

En bok om dagen sa...

Jag har rensat i mina gömmor och lagt upp en del böcker som jag vill bli av med på min blogg, bland annat en hel del av ERL - både Lotta-böcker och annat. Välkommen att kika, den som vill!

Anna R sa...

Ja rensa är bra. Jag ska göra ett nytt försök att ge mina dubbletter nya hem efter 15 augusti när utställningen är nerplockad. Då är inte dubbletterna upptagna längre. :)