lördag 15 juni 2013

Glad sommar! Bloggen tar sommar-lov, vi återkommer efter års-mötet i Örebro sista helgen i augusti!
På bilden ovan ser ni Paul och Lotta på väg till Giggis bröllop. Minns ni vem hon slutligen valde? Hon hade ju flera att välja mellan, Frans, Oscar och Tobbe?

Ni kommer väl på årsmötet? Det är ett jättefint program som årsmötes-gruppen snickrat ihop och när Ester-vänner träffas så har vi väldigt trevligt och skrattar massor. ( Ni som varit med förut, vet ju detta, men om någon inte har varit med så kan jag lova en väldigt rolig helg.)

Om du inte vill ha sommarlov från sällskaptet ända fram tom augusti så kommer vi att uppdatera via vår sida på facebook.

Vill också påminna om att vi vill ha bidrag till årsskriften som detta år har temat " Mode och kläder" i Esters böcker, bidrag skickas till sällskapets mailadress info@estersallskap.se .
Det är också till denna adress som du anmäler intresse av medlemskap i föreningen.
Etthundra kronor om året, som hittat :-)

Ha en jättebra sommar alla!

Text: Maggan Weimar

2 kommentarer:

Rut sa...

Årsträffen närmar sig med stormsteg. Har som vanligt knåpat ihop en outfit från en omslagsbild från Lottaböckerna. Är det någon mer som hänger med på samma tema?

Annica sa...

Vill bara säga hur roligt det är att denna blogg finns. Att vi är så många som älskar Lotta. När livet känns jobbigt plockar jag fram en kär Lottabok och skrattar högt för mej själv. Så roligt att Lotta betyder mycket också för andra. Läste Lotta första gången som 13åring och läser dem regelbundet som 35åring.