fredag 31 december 2010

Nytt år stundar

Hej!
Nu är det nyårsafton och kanske är ni inte många som tittar in här idag. Men nu är det årets sista dag och vi har nyss kunnat läsa om allt vad som hänt i föreningen Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren. Här kommer ett tack till alla som bidragit och deltagit på föreningens blogg.

Här på bloggen har vi kunnat läsa inlägg skrivna av Margaretha Weimar, En bok om dagen, Lena Fredriksson, Madeleine Berglund (Mitt hem och jag), Sandra Derbring, Marianne Ringnér, Björn Bånnsgård, Anne Marie Åslund, Sara från Finland, Lotta Malmstedt, Petra Jankov (En annan sida), Karin Eklöf, Helene Cimander och Margaretha E-H. Ni har tittat på bilder av böcker som Björn Bånnsgård har ordnat och sett bilder från "bokmässegruppen". Undertecknad har också skrivit och fotat.

Ett stort och varmt tack till alla er som skrivit och bidragit med er tid, text och ibland bilder! Stort tack också till alla er som hjälpt mig i tankearbetet, vi har bollat idéer och texter! Tack för de tips på webbsidor och dylikt som trillat in då och då. Tack till alla som läser och tack till er som kommenterar och/eller tycker till via åsiktsrutorna under varje inlägg.

Allas bidrag har varit ovärderliga och det har varit stimulerande att samarbeta med er alla!

Nu tackar jag för mig som redaktör för bloggen! Tack och bock!

Gott nytt år!

Anna Ridell

4 kommentarer:

Anne Marie sa...

Och vem skall hålla fart på bloggen nu då? Anna R har skött sitt jobb med den äran, tycker Anne Marie.

Lena F sa...

Oj ja, det blir tomt efter Anna här!
Hatten av för dig Anna!

Maggan W sa...

Du har varit en finfin redaktör Anna!

En bok om dagen sa...

Du kommer att vara saknad! Du har gjort ett toppenjobb!