lördag 24 juli 2010

Ser ni vad som är länkar?

Hej läsare!

Jag undrar om ni ser vad som är länkar i inläggen? Nu ser en länk ut så här som exempel. Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren. Alltså om det är en ljusblå eller grå text och när du för markören över ser du att det blir ett streck under.

Det händer att jag fogar in det i löpande text. Kanske missar ni det då? Jag kan till exempel tipsa om att Birgitta Ossungs hemsida om Ester Ringnér-Lundgren/Merri Vik fått ny adress och är väl värd ett besök. Senast jag länkade till hennes webbsida var i samma inlägg som de om 50-60-tals sagor. Nu finns den även i högerspalten!

Jag länkar då och då och då är det ju bra om ni hittar länkarna. Om du tycker att det är otydligt och har något tips på hur jag kan försöka göra dem tydligare så hojta till. Att de inte har streck under sig från början beror på den mall som bloggen bygger på. Jag tvivlar på att jag lyckas klura ut hur man får det att bli ett streck under länk. Om ni skulle vilja det så kan jag försöka lära mig att samla alla länkar till sist i inlägget?

Vill du tipsa om något på internet så är du välkommen att skriva till oss, här eller via e-post.

Anna R

5 kommentarer:

Anne Marie sa...

Vad energiska ni är som sköter bloggen. Nästan varje dag finns det ju något nytt att läsa. Tack för det!

Lena Fredriksson sa...

Oj! Här måste jag påpeka att det endast är Anna Ridell som är energisk!!! Vet egentligen inte varför mitt namn står kvar. Men en sak är klar - Anna gör ett kanonjobb!

Anna R sa...

Tack Anne Marie och Lena! Det är roligt att höra att arbetet jag lägger ner uppskattas.

Tack till alla som bidragit till bloggen med inlägg, frågor och kommentarer.

Rut sa...

Instämmer i att Anna lägger ner ett helt förnämligt arbete på bloggen.
Jag har aldrig haft något problem att se länkarna.

Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren sa...

Okej, då får länkar se ut så här. Tack för responsen!/Anna R