lördag 23 mars 2013

Glad Påsk!


Omslaget så bara är SÅÅ mycket Påsk! I alla fall för mig :-)

Jag och min kollega Eva Nyström tar nu påsk-lov och är åter andra helgen i april. Om ni vill ha lite Lotta-läsning under påsken så kan vi rekommendera årets första nummer av litteraturtidskiften "Parnass".

"Parnass ges ut av DELS, dvs. de litterära sällskapens intresseorganisation som denna utgåva har  temat " Författarna och modet".  Se hemsidan för mer information bla. om var man köper tidningen.

Artikeln som handlar om modet i Esters böcker heter " Rätt klädd, Lotta!"

http://www.tidskrift.nu/artikel.php?Id=8517

Text: Maggan Weimar

5 kommentarer:

Eva N-m sa...

Om ni vill läsa hur Lotta firar påsk så finns krönikan "Flickorna på ettans buss" av undertecknad på sällskapets hemsida.

Annica sa...

Var förstås tvungen att plocka fram Lotta är sej lik och läsa den.En väldigt rolig bok!Heidis omslag är också väldigt roligt.

Karin sa...

Fast jag har sett det här bokomslaget hur många gånger som helst slår det mig plötsligt att det inte går att gå klädd som Lotta och Giggi i tunna sommarkläder den här påsken, i alla fall!

Eva sa...

jag har också reagerat som karin.de är klädda som om det vore midsommar istället för påsk.

Irene sa...

Vilken tur att påsken var varm det året! Just de där två ensemblerna, som Giggi och Lotta bär, samt allt annat visuellt, som damens turban t.ex, har alltid vädjat till mitt organ för oförfalskad och innerlig ytans glädje. Den kan vara Lottaböckernas allra bästa omslagsillustrationen.