onsdag 15 september 2010

Bokmässa i Göteborg 2010

I år ställer Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren ut på Bokmässan i Göteborg för tredje året i rad. Tredje gången gillt brukar man säga så kanske händer det något i år. Något slags genombrott? Arbetsgruppen har meddelat att arbetet med förberedelserna är i full gång. Alla händer och skrivare som de har tillgängliga går för högtryck. Årets monter är byggd kring temat 5. Fem år för föreningen, fem av Ester Ringnér-Lundgrens karaktärer och fem sinnen.

Ska du till Bokmässan i Göteborg? Besök gärna montern, B08:74, och heja på medlemmar eller kanske för att köpa lite Giggis blandning. Eller köp en lott eller två. Dessutom håller SERL tre seminarier på DELS scen. Kalendariet uppdateras inom kort med kompletta uppgifter gällande dessa.

Jag surfade förbi bloggen Bokhora.se och såg att de i år har ett samarbete med ett antal företag och däribland Swebus. På torsdag släpps gratisbiljetter till en buss som går från Stockholm med siktet inställt på Bokmässan. Först till kvarn gäller för de åtråvärda biljetterna som dessutom täcker inträdet till mässan. Läs här på Swebus.

Anna R

2 kommentarer:

pysseliten sa...

Nej tyvärr inte ;( men jag älska dom när jag var liten :)

Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren sa...

Vad tråkigt. Men de brukar dyka upp på loppisar och second hand så kanske hittar du någon bok du läste som liten.