torsdag 23 september 2010

4 oktober-firande?

Visst skall vi fullfölja traditionen att fira 4 oktober, som är Esters födelsedag. Vill du vara värd i din stad?? 2007 var första året eftersom Ester skulle fyllt 100 år den dagen. Det året firade vi i Malmö, Stockholm, Sundsvall och Ängelholm. 2008 var vi på kaféer i Göteborg, Kalmar, Katrineholm, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Visby och Ängelholm. 2009 var vi på kaféer i Eskilstuna, Göteborg, Hörby, Kalmar, Karlstad, Malmö och Stockholm.

Det vore roligt om vi i år, måndagen den 4 oktober träffas på mysiga caféer på ännu fler platser i hela landet. Varje stad bestämmer själv café och tid. Vi har redan fått värdar för Göteborg och Stockholm. Du som skulle vilja vara värd i din stad e-posta till SERL på info @ estersallskap.se vilket mysigt café som du har valt. Den 28 september e-postar vi alla medlemmar vilka caféer man kan besöka för att kunna träffa andra medlemmar.

Tanken är även att göra reklam för detta på bokmässan i Göteborg 23-26 september. Varma hälsningar och välkommen med din anmälan som värd för just din stad.
Marianne Ringnér
Ordförande

Inga kommentarer: