torsdag 8 april 2010

Smått och gott april 2010

Smått och gott
Sagt om Lotta: "I min värld är Lotta-bokskänslan mycket åtråvärd." Signaturen Frida på inlägget Helgen i bilder hos Agnes.

Nytt på vår webbsida http://www.estersallskap.se/ är en påskkrönika inspirerad av Lottas påskar och rapporter från fikaträffarna på Ester-dagen.

Det har kommit en ny tidning på marknaden. Minnenas Journal. Från deras webbsida: "Minnenas Journal är en ny tidskrift som handlar om livet förr i tiden. Sveriges första tidning om vår svenska vardagshistoria. Här står familjen, kärleken, släkten, människorna, arbetet, maten, fritiden, nöjena och traditionerna från förr i centrum. Men vi minns också våra gamla folkkära filmstjärnor, artister och populära kungligheter."

Hej!
Har du läst årsskrift 2009 ”Mat, bakverk och sötsaker i Esters böcker”? (skickades i februari till alla som var medlemmar år 2009). Vill du vara med och ge ett bidrag med en artikel till årsskrift 2010?? Arbetsnamnet på årets skrift är ”Mitt förhållande till Ester och hennes författarskap”. Vi vill gärna ha ditt bidrag senast 31 maj 2010
Lycka till med författandet! /Styrelsen

21 mars firade De litterära sällskapens sammarbetsnämnd 20-års-jubileum och hade bjudit in alla medlemsföreningar till att presentera sin författare. Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren representerades av Marianne Lundin och Marianne Ringnér. Du kan se bilder på http://www.dels.nu/, mer exakt här.

Har du sett eller hört nåt vi bör uppmärksamma? Hör av dig med ditt fynd till info @ estersallskap.se

Inga kommentarer: