måndag 5 oktober 2009

Vetekatten bjuder på rekordfika till Esters minne?

En liten rapport från Stockholm:

På fikat i Stockholm, som hölls på Vetekatten precis som förra året, kom sju personer: Birgitta Thulin (som därmed begick live-debut i sällskapet!), Jenny Lepin, Karin Eklöf, Lena Cernerud-Jonson, Marianne Lundin, Josefine Granding Larsson och Monica Granding.

De flesta tog nog en kanelbulle, för att på så sätt även fira att det var kanelbullens dag, men det syntes också jordgubbstartletter, vaniljhjärtan och andra härliga bakelser på bordet. Eftersom det var första gången vi träffade Birgitta blev det mycket prat om vilka böcker man hade läst och hade som favoriter (det blev Lottaserien, förstås!), hur man uttalade namn (tror aldrig att vi i sällskapet kommer bli överens om hur man ska säga Pauls namn ...) och hur man bäst hittar begagnade böcker.

Efter en dryg timme inne i värmen var det dags att ge sig ut på stan igen, men tror att vi alla längtade tillbaka in till "Esterfikan" då vi möttes av ösregn utomhus.

Josefine

Bakom kameran Josefine. Fler bilder finns på Grandings flikr

/Var det några som var fler på träffen? Var det någon träff som hade fler än 7 deltagare? Anna R

4 kommentarer:

Josefine sa...

Hej Anna,

Nej, som det står var det sju personer på träffen och det är de som är på bilden + fotografen. Sen undrar jag lite över rubriken - rekord?

Anna R sa...

Hej Jospefine! Ja okej, kanske syftar jag fel i min fråga. Jag menar var det någon annan träff som hade fler besökare. Rekord? Ja rekordmånga deltagare.

Josefine sa...

Anna: Ah, då förstår jag. Gällande rekord var det kanske rekord i år, men tydligen var vi sju även förra året i Stockholm. (Marianne Lundin som har koll som vanligt. :))

Anna R sa...

Klart jag snackar om årets träffar! :)