onsdag 2 september 2009

Lämna din kommentar

Jo, kanske ska jag tala om att när du ska lämna en kommentar får du välja profil. Låter inget av alternativen bekant så är det alternativet namn/webbadress som du ska välja. För tillfället kan du också välja att klicka i en av de små rutorna där det står: Aha!, va?, okej. Jag kan inte låta bli att undersöka finesser när de finns.

För att lämna din kommentar börjar du med att klicka på Kommentarer nedanför texten du precis läst.

Fråga om det är något du undrar.

Anna R

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nya SERL-bloggen är trevlig och snabbt uppdaterad. Kan man skapa egna inlägg eller bara kommentera, det har jag lite svårt att se?
Jag skickar anonymt nu för jag var visst inte inloggad på mitt googlekonto.
//Kajsa Ö

Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren sa...

Hej Kajsa! Precis som den förra så är det bara jag och Lena som kan logga in och skapa inlägg. Är det något du vill dela med dig av här så lägger vi gärna in det åt dig.

Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren sa...

Jag är alltså Anna R.

Björn/Rut sa...

Den stora fördelen med den här bloggsidan, jämfört med den tidigare, som jag ser det, är att här kan man se direkt genom att titta under rubriken "Recent comments" om det tillkommit några nya kommentarer.
På den tidigare bloggen fick man ha gott om tid och energi för att plöja igen och se om det kommit nya kommentarer på något av de äldre inläggen.
Titta bara på det inlägget som jag kommenterar just nu, det har redan halkat tillbaka till sidan två.

Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren sa...

Ja det är ett enkelt sätt att se var det senast hänt något. Kul att den funktionen finns att bara klicka i och lägga till. Jag är inget teknikfreak så jag är tacksam att någon annan sitter och knåpar med lätthanterliga funktioner när det gäller internet.

Anna R

Anonym sa...

Bra Idé!
/ Eva Neroth

Anna R sa...

Vad bra!