måndag 21 september 2009

Frågan: Ska du gå på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg?

På torsdag startar Bok- och biblioteksmässan i Göteborg och Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren är på plats 24-27 september. Tre seminarier på De litterära sällskapens(DELS) scen finns att välja på för er som är där.
24 september 17.00-17.15, seminarie Förtrollande världar.
25 september 18.30-18.45, seminarie Dikt och verklighet i ERL’s författarskap.
26 september 9.30-9.45, seminarie Kunskap och nöje i ERL’s litteratur.

Saxat från medlemmarnas nyhetsbrev nr. 3 2009: Förra året var första året som Sällskapet[för Ester Ringnér-Lundgren, min anm.](SERL) deltog. De erfarenheter, både bra och dåliga, som vi drog då skall vi ha nytta av i år. Vi kommer att ha samma monter B08:74 som förra året. Det gör det lättare för oss att i år planera montern. Förra året blev vi stundtals för många i montern och det tar vi lärdom av i år. Monterschemat är inte klart men vi strävar efter att vara färre. Däremot vill vi gärna att medlemmar besöker oss och kanske representerar oss genom att göra reklam för SERL.

Temat för i år är troll. Då är det naturligt att vi har Lena Fredrikssons ”Hoppsan-stubbe”. Den hade vi på utställningen i Malmö och du kan se den på http://www.estersallskap.se/malmoutst.html
Naturligtvis kommer även Turning Lotta att finnas på plats. I år får vi hålla tre seminarier på ”De litterära sällskapens scen”.

Väl mött på bokmässan i Göteborg
Marianne Ringnér

Här finns bilder från förra årets mässdeltagande: gamla bloggen

Kommer du att gå på bok- och biblioteksmässan i Göteborg i år?

Anna R

Inga kommentarer: