torsdag 23 september 2010

Boklådan

Boklådan - sökes, köpes, säljes, bytes, skänkes
Boklådan brukar vara med i nyhetsbrevet som går ut till föreningens medlemmar. I årets tredje nyhetsbrev blev det ingen boklåda. Blev du nyligen medlem kanske du inte visste om att denna möjlighet till annonsering finns. Därför tar jag och presenterar Boklådan här och nu. Dessutom har du givetvis möjlighet att skriva in din efterlysning eller dylikt i kommentarerna redan nu och här.

Under rubriken Boklådan kan du få in en kort annons eller notis där du skriver vilken eller vilka böcker du söker, om du vill köpa eller byta. Eller så meddelar du vilken eller vilka titlar du vill sälja, byta bort eller skänka. I princip ser det ut som i många veckotidningar där man kan efterlysa saker. I vår Boklåda har vi valt att begränsa oss till barn- och ungdomslitteratur då det är böcker som ligger i linje med föreningens stadgar.

Har du några frågor om detta eller vill skicka in din notis till kommande nyhetsbrev är du välkommen att höra av dig till vår e-postadress info @ estersallskap.se. Vill du redan nu göra ett försök att hitta eller bli av med en bok är du välkommen att lämna din kommentar på detta inlägg.

Anna R

Inga kommentarer: